Liga 1

Becali e încîntat de faptul că echipa pe care o patronează e lider în Liga 1: ”De cînd e Steaua pe primul loc, am început să zbor!”

Becali a fost euforic după victoria cu CSMS Iaşi

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul roş-albaştrilor a cîntat în direct la televizor de bucurie că formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf conduce campionatul.

Înfrîngerea Pandurilor la Ploieşti şi victoria categorică a Stelei la Iaşi a declanşat fiesta în Ghencea. Cel care a dat tonul la petrecere a fost chiar patronul echipei, Gigi Becali. Intrat în direct la DigiSport, finanţatorul roş-albaştrilor a cîntat de fericire: "Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, Steaua e!", apoi a continuat: "Ce bine e să strigi asta, îmi era frică de faptul că voi uita acest cîntec!".

Apoi, Becali şi-a continuat show-ul. "Chipciu, Pintilii şi Szukala mi-au plăcut cel mai mult. Am cîştigat cum am vrut eu, fără emoţii. Asta înseamnă să fii echipă mare. Am dominat jocul şi cînd am rămas în zece, am demonstrat că avem mare valoare. Toţi duşmanii noştri se oftică acum că Steaua este lider".

Frica de Vaslui
Finanţatorul stelist a mărturisit că nu se mai teme de faptul că echipa sa ar putea pierde campionatul în acest sezon. "Singura echipă de care mi-e frică este FC Vaslui, în rest de nimeni. Ce CFR? Păi, nu aţi văzut că au fost dominaţi de Dinamo cu copii de 17 şi 18 ani. Noi doar ne-am antrenat cu Iaşiul pentru meciul cu Stuttgart!".

"Eu am făcut transferurile, deci mă pricep!"
Becali a afirmat că e mîndru de faptul că jucătorii pe care el i-a adus la Steaua fac acum diferenţa la echipă. "Doar eu am făcut achiziţiile. Pe Chipciu eu l-am adus, pe Bourceanu la fel, pe Chiricheş la fel. Dacă jucătorii ăştia vor face performanţă şi în Europa, înseamnă că am început să mă pricep la fotbal. Eu am dus România pe 8 în Europa tot datorită mie", a spus patronul din Ghencea.

"Nu am turat motoarele!"
În ciuda victoriei extrem de clare, Becali spune că echipa lui nu a forţat. "Latovlevici a jucat cu viteza întîi, Dumitraş cu a doua. Rusescu a mai încercat să bage în viteza a doua, dar nu a reuşit. Noi nu am turat motoarele, nu a fost nevoie, dacă era nevoie imediat Tănase băga în viteza a cincea şi făcea ravagii!", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor. Apoi el a continuat: "Noaptea de acum visez că zbor. Nu am mai visat de cînd era mic copil că zbor. Acum o să fiu deasupra tuturor, o să zbor şi o să mă uit la toţi de sus!".

"Cu Rapid se poate întîmpla orice, dar nu au cum să ne bată. O să cîştigăm, nu are forţă bulibaşa Copos cu echipa lui să ne încurce" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.