Europa League

Gigi îi pune piedică lui Reghe » Ce puzzle trebuie să rezolve antrenorul Stelei înainte de meciul cu Stuttgart

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 septembrie 2012

Laurenţiu Reghecamp e în faţa primului test dificil ca antrenor al Stelei în cupele europene. Joi, roş-albaştrii vor întîlni pe Stuttgart, în primul meci al fazei grupelor Europa League. Reghe este nevoit să se descurce ţinînd cont de instrucţiunile lui Gigi Becali, care îi îngreunează situaţia

Becali vrea ca 4 dintre cei mai importanţi jucători să fie menajaţi în Europa League, regulă care va fi aplicată şi la Stuttgart.

"Ăsta e ordinul pe care l-am dat, ca Bourceanu, Tănase, Pintilii şi Chipciu să joace cîte o repriză. Nu ştiu cum o să se facă, dar aşa o să fie", a anunţat patronul Stelei.

Cum Tănase e accidentat, Adi Popa va fi titularizat în locul său, dar Reghe va avea probleme atunci cînd va trebui să-i înlocuiască pe Bourceanu, Chipciu şi Pintilii. În aceste condiţii, Steaua va trebui să înfrunte infernul de la Stuttgart cu jucători ca Filip sau Tibi Bălan.

Reghe e optimist
Chiar şi aşa, antrenorul Stelei e convins că echipa sa poate obţine un rezultat bun în primul meci din Europa League:  "Ne dorim să ne calificăm în primăvara europeană şi vom juca la Stuttgart aşa cum am făcut-o şi azi. Stuttgart are 13 jucători internaţionali, dar cu puţin noroc putem cîştiga. Steaua merge întotdeauna să cîştige!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.