Liga 1

Grigore nu renunţă la luptă: ”Situaţie jenantă, dar nu renunţăm la titlu”

Dragoş Grigore vrea să pună umărul la resucitarea lui Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dragoş Grigore a declarat ieri că el şi coechipierii săi sînt conştienţi în ce situaţie a ajuns Dinamo, însă afirmă că vor salva echipa.

- Dragoş, se anunţă un nou sezon cenuşiu pentru Dinamo?
- Am bifat doar 7 meciuri din campionat, nu e jucat tot sezonul. Noi n-am renunţat la cîştigarea titlului, e clar. Sîntem la 8 puncte de locul 1, dar avem şi un meci mai puţin disputat. Orice e posibil, inclusiv să luăm noi campionatul.

- Totuşi, sînteţi mai aproape de mijlocul clasamentului decît de podium.
- Sîntem conştienţi de poziţia în care sîntem şi-o să ne trezim la realitate. E jenant să fim unde sîntem acum! Dar, uniţi între noi şi împreună cu Dario Bonetti, vom reuşi să ne salvăm, să urcăm în clasament. Şi, bineînţeles, să avem prestaţii apreciate. Asta însemnînd, automat, şi victorii.

- La startul sezonului, specialiştii apreciau evoluţia echipei, chiar după Supercupa cu CFR Cluj. Ce s-a întîmplat în două luni de nu mai jucaţi nimic?
- Nu ne explicăm nici noi ce s-a întîmplat între timp. Pînă la urmă, tot noi sîntem, aceeaşi echipă cu aceiaşi jucători.

- Colegi de-ai tăi afirmă că nu se uită la meciurile rivalelor în cupele europene. Tu ce faci?
- Mă voi uita la TV la meciurile celor de la Steaua şi CFR Cluj, cred că am de învăţat de la orice partidă pe care o privesc. În plus, sper ca echipele româneşti să aducă multe puncte pentru ţara noastră.

1 gol în 7 meciuri a reuşit Dragoş Grigore pentru Dinamo în actuala ediţie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.