Liga 2

Premieră istorică » Craiova rămîne fără fotbal în primele trei ligi!

Fotbalul a murit în Bănie

Articol de Răzvan Luţac  —  luni, 17 septembrie 2012

CS Apă Craiova, unica echipă a oraşului aflată într-una din primele trei divizii ale României, are şanse infime să mai continue în campionat

Conform unor surse din Bănie, formaţia promovată din Liga a IV-a la finele sezonului trecut se va retrage în etapele următoare. Gruparea care joacă pe stadionul Extensiv nu mai are bani decît de maxim două deplasări. În plus, clubul a primit o grea lovitură: antrenorii Florin Şoavă şi Dragoş Bon au încheiat colaborarea cu echipa.

Contactat telefonic, Florin Şoavă a confirmat zvonurile. "Este adevărat. De azi nu mai colaborez cu echipa. Nu mi-au acceptat condiţiile. Am venit cu o altă mentalitate, cu inima deschisă pentru a susţine singura echipă a oraşului, însă mie nu mi s-a oferit ajutorul necesar. Nu vreau să comentez problemele financiare ale echipei", a punctat fostul fotbalist al lui Arsenal Kiev.

"Mă voi ocupa mai mult de familie şi de cele două fetiţe. Îmi caut un angajament ca antrenor. Nu vreau să mai joc fotbal, la Apă o făceam din plăcere", a conchis Şoavă.

CS Apă Craiova a început slab noul sezon al ligii a treia. Oltenii au trei înfrîngeri în primele trei etape. Echipa regiei de apă din Bănie a promovat în această vară, după ce a trecut, în baraj, de campioana judeţului Vîlcea, Posada Perişani.

Ar fi prima dată în istoria fotbalului craiovean cînd oraşul nu e reprezentat în primele trei ligi.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.