Liga 1

VIDEO Salvaţi de arbitru » FC Vaslui a bifat toate cele trei puncte în meciul cu CS Severin, scor 2-1

+2 Foto
Niculae (stînga) a marcat al treilea gol pentru Vaslui în Liga 1 //Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de Vlad Ispas  —  marţi, 18 septembrie 2012

Galben-verzii au jucat penibil, dar au băgat în traistă 3 puncte după golul din prelungiri al lui N'Doye, venit după un fault în atac.

Cu toată atenţia concentrată asupra campionatului, după ce a fost eliminat din Europa, dar şi cu sabia deasupra capului, Marius Şumudică a trimis pe teren o formaţie ofensivă, cu două vîrfuri, Sburlea şi Niculae. Tupeul părea să dea roade: Sînmărtean l-a găsit pe "Săgeată" cu o pasă filtrantă, însă Marinescu a blocat şutul fostului dinamovist (5). Prima parte însă cam la atît s-a rezumat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vizita lui Porumboiu la vestiare, din pauză, s-a văzut imediat. Stanciu a fost scos de pe gazon, în locul său intrînd Varga, iar ocaziile au fost semnate de Niculae, care a lovit bara cu o lovitură de cap (54), şi Varela, care a repetat procedura (61).

Ruşinea părea să fie spălată de Niculae, a cărui experienţă l-a ajutat să se poziţioneze bine între stoperii lui Napoli şi a profitat de o ezitare a acestora trimiţînd mingea în poartă din 6 metri (76): 1-0! Vasluienii s-au închis apoi în apărare şi fotbalul i-a pedepsit: Moutinho a executat o lovitură liberă şi a restabilit egalitatea (89): 1-1!

Scăparea a venit de la N'Doye: acesta l-a faultat în atac pe Dandea şi l-a învins pe Marinescu printr-un şut plasat. Moldovenii au obţinut cele trei puncte, iar Şumudică rămîne la echipă, cel puţin o etapă.

Porumboiu la vestiare
Camerele DigiSport l-au surprins pe Adrian Porumboiu mergînd la vestiare în pauză. Patronul Vasluiului a intrat peste jucători, iar după cîteva secunde l-a convocat pe Şumudică la o discuţie în afara cabinelor de schimb. Deşi Gigi Becali a vehiculat varianta că Porumboiu ar fi fost suspendat, iar gazdele trebuie să piardă cu 0-3, adevărul este că finanţatorului galben-verzilor îi expirase suspendarea. (foto 2)

"Sînt dezamăgit de arbitraj! Am fi meritat un egal, băieţii au jucat foarte bine, dar din cauza arbitrului nu am putut cîştiga un punct!" (Nicolo Napoli, antrenor CS Severin)

"Ce am făcut? L-am împuşcat pe Şumudică? Credeaţi că îl demit la pauză? M-am dus în vestiar, m-am pus pe un scăunel şi n-am zis nimic" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.