Europa League

Portret năucitor făcut Stelei de presa germană » "Echipa la care Becali e patron, manager şi antrenor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 septembrie 2012

Presa din Germania e atrasă mai mult de Gigi Becali decît de jucătorii lui Reghecampf. Nemţii i-au făcut un portret patronului Stelei, pe care îl prezintă ca fiind cel care taie şi spînzură la echipă, fără să ţină cont de nimic

"Becali, care patronează Steaua din 2003, joacă rolul unui preşedinte, manager şi antrenor, chiar dacă pe hîrtie sînt alte persoane ce ocupă aceste posturi. El este conducătorul absolut", scrie Stuttgarter Zeitung.

Germanii consideră un record ceea ce "a realizat" Becali la Steaua, să schimbe 8 antrenori din iunie 2009 şi pînă în prezent. Publicaţia din Sttutgart aminteşte de experienţa neagră a lui Hagi ca antrenor în Ghencea.

L-a umilit pe Hagi şi vrea ca Reghe să cîştige Liga

"După doar 3 luni, Hagi a fost dat afară de Becali pentru că a refuzat să-i respecte ordinele. "M-am simţit torturat. El distruge jucătorii", a spus Hagi după ce a părăsit Steaua. Acum, Becali are aşteptări mari de la actualul antrenor, Reghecampf. Vrea ca acesta să cîştige Liga Campionilor, trofeu pe care Steaua l-a mai cucerit în 1986", mai scriu nemţii.

În acelaşi timp, patronul Stelei este lăudat că oferă condiţii foarte bune la Steaua, plăteşte cele mai mari salarii din Liga 1. Stilul excentric al lui Gigi a ajuns la urechile germanilor. Ei amintesc modul în care Becali sărbătoreşte performanţele Stelei: în mijlocul fanilor, urcat pe maşina sa de lux.

Citeşte şi:

Inspirat de telenovelele turceşti, Gigi Becali l-a descoperit pe Luţu: "Parcă Dumnezeu mi l-a scos în cale!"

Intră echipa bună cu Stuttgart! » Reghe i-a transmis lui Gigi că nu va menaja nici un jucător mîine seară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.