Europa League

Declaraţia neaşteptată a unui neamţ care nu i-a văzut niciodată pe roş-albaştri live: "Doar Steaua e în inima mea!"

+1 Foto
Rocha i-a semnat puștiului brazilian care ține cu Steaua de dragul lui

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Thomas Kreiter e născut în Germania din părinţi români, a fost în ţară doar în vacanţe, dar spune că iubeşte la nebunie echipa care e acum pe primul loc în Liga 1.

Steaua a fost aşteptată, ieri, la sosirea la Stuttgart de doar doi fani. Povestea lor e însă una senzaţională. Unul e neamţ, dar cu părinţi români, celălalt e brazilian. Au stat răbdători o oră în faţa hotelului aşteptînd autocarul roş-albaştrilor. Thomas şi Lucas sînt prieteni foarte buni şi împart aceeaşi pasiune: Steaua. Chiar dacă unul e german, iar celălalt din Brazilia.

Thomas are 17 ani, e născut la Stuttgart din părinţi români şi vorbeşte la perfecţie limba tatălui şi a mamei. Cînd rosteşte Steaua se îmbujorează. "Nu am văzut niciodată Steaua jucînd pe viu, meciul cu Stuttgart va fi unul special pentru mine. Mi-am luat bilet şi voi fi în tribună!".

Puştiul e atît de pasionat şi scoate mîndru din buzunar un iPhone 4 cu carcasă cu stema Stelei avînd pe ea semnătura brazilianului Rocha. "Steaua e în inima mea. Am fost în vacanţe în România, dar nu am ajuns la meciuri, asta pentru că rudele mele sînt în Braşov. Am văzut Ghencea însă cînd nu era meci!", mărturiseşte puştiul. Lîngă el, colegul brazilian spune motivele pentru care ţine cu Steaua: "Pentru Rocha. El e brazilian, eu brazilian!", spune acesta, cu fularul roş-albastru de gît.

"Tănase e numărul 1, dar îmi place şi Popa!". Deşi întîrziase la şcoală, Thomas e de neoprit: "Ţin cu Steaua de la 8 ani. Atunci mi-a spus un prieten că e cea mai bună echipă din România. Din Germania nu ţin cu nimeni, doar pe Steaua o iubesc!". Cum păstrează legătura cu fotbalul din România? "Toată ziua sînt pe internet şi citesc ziarele şi mi-am pus antenă Digi să văd meciurile. Nu pierd nici unul! Dintre stelişti, Tănase şi Adi Popa îmi plac cel mai mult!", îşi încheie povestea Thomas.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.