Liga Campionilor

VIDEO Nervos şi cînd bate cu 2-0 » Lucescu a fost un vulcan de nervi la partida cu Nordsjaelland

Lucescu, supărat foc pe propriii jucători în prima jumătate de oră a meciului de aseară // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Lucescu s-a agitat pe margine, certîndu-şi jucătorii. S-a liniştit doar la final, într-un meci în care Şahtior a avut 9-0 la ocazii mari.

Chiar şi la cel mai uşor meci din grupă, cu debutanţii de la Nordsjaelland, acasă, Lucescu s-a supărat pe jucătorii săi. Pentru că au ratat mult şi pentru că le-au cedat posesia mingii oaspeţilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Danezii au avut balonul 56 la sută din timp, au început periculos, dar Şahtior, cu Răzvan Raţ 90 de minute pe teren (n-a jucat rău deloc, avansînd de multe ori percutant), a stăpînit partida.

Şi-a creat multe ocazii, 9-0 raportul celor mari, iar Mhitarian, liderul lui Luce, a fost iarăşi MVP. Mijlocaşul armean, deja ales omul sezonului trecut la Doneţk, a marcat ambele goluri ale portocaliilor. Şi a ajuns la 14 reuşite în 10 meciuri jucate în actuala stagiune. Un motiv pentru antrenorul lui să mai şi zîmbească.

13 şuturi pe poartă a avut Şahtior aseară; danezii au cadrat doar de trei ori

"Cînd danezii au terminat benzina, băieţii mei n-au mai avut nici o problemă. Dar apărarea mi-a plăcut cel mai mult" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.