Liga 1

Planul lui Becali care nu poate da greş: "Dacă iese aşa, s-a terminat campionatul!" Ce surpriză i-a pregătit lui Copos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 septembrie 2012

Steliştii fac planurile în aşa fel încît să cîştige derby-ul cu Rapid, de luni (20:30, Antena 1, Dolce Sport şi liveVIDEO pe GSP.ro). Gigi Becali a făcut un calcul şi consideră meciul cu giuleştenii ca fiind decisiv pentru lupta la titlu

"Dacă vom cîştiga următoarele 4 meciuri luăm titlu. Cu cele 4 victorii ale noastre s-a terminat campionatul", a spus Becali la GSP TV.

Becali a dat ordin ca Reghecampf să schimbe strategia la Stuttgart, pentru a proteja jucătorii pentru deby-ul de luni, de pe National Arena. Pe Copos, patronul Stelei îl va întîmpina cum se cuvine :):

"Îl aştept pe Copos ca pe Bulibaşa, cu taraf, cu ţambal. Rapid are jucători buni, cu experienţă, dar debusolaţi. Nu zic eu că e antrenorul de vină, dar înţelegeţi voi. Eu nu vreau să fac probleme acolo, să mă cert cu oamenii.

Noi avem mai mare valoare, putem cîştiga meciul. Dacă Rapid joacă la fel cum a jucat pînă acum, 7 le dăm. Nu pot schimba istoria, asta e, am pierdut mai mult cu Rapid în ultima vreme, dar derby-ul adevărat, de orgoliu, e cel cu Dinamo".

Următoarele 4 meciuri ale Stelei în Liga 1:
Steaua - Rapid 
Petrolul - Steaua
Steaua - CFR Cluj
Pandurii - Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.