Liga 1

Steaua e coşmarul Moţului » Sabău are un palmares negativ în faţa roş-albaştrilor

Sabău speră să-şi repare palmaresul în faţa Stelei.

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sabău nu stă bine în confruntările cu steliştii: ca antrenor are cele mai multe înfrîngeri chiar împotriva roş-albaştrilor.

"Un egal mă mulţumeşte, jucăm împotriva Stelei, la ea acasă, şi putem rămîne în cursa pentru cîştigarea titlului". Aceasta a fost declaraţia antrenorului rapidist la conferinţa de presă de ieri. Sabău nu se teme doar de forţa ofensivă arătată de trupa lui Reghecampf în acest campionat, ci îşi aduce aminte şi de întîlnirile împotriva Stelei din cariera sa de antrenor.

Dintre toate echipele Ligii 1, Moţu' a disputat cele mai multe partide contra Stelei şi a CFR-ului. Dacă împotriva campioanei palmaresul este mai echilibrat, nu acelaşi lucru se poate spune despre disputele cu roş-albaştrii. Ca antrenor al Gloriei Bistriţa, al Timişoarei şi al lui Tg. Mureş, tehnicianul de 44 de ani a înregistrat doar 4 succese, pierzînd de nu mai puţin de 8 ori, cele mai multe înfrîngeri împotriva unei formaţii din Liga 1. Un palmares asemănător mai are şi cu Dinamo şi Vaslui, cu cele două înregistrînd tot cîte 8 eşecuri.

Palmares negativ şi cu Reghe
Nu doar cu Steaua este condus categoric! Sabău stă rău şi la "directele" cu tehnicianul Stelei. S-a întîlnit de două ori cu Laurenţiu Reghecampf şi de fiecare dată a pierdut. Prima dată în 2011, cînd actualul antrenor al Stelei o pregătea pe Universitatea Craiova, iar Sabău pe Tg. Mureş, a pierdut cu 2-1. Asta a fost chiar singura victorie a lui Reghe ca antrenor al oltenilor în acel mandat! Al doilea eşec a fost în sezonul trecut, Chiajna învingînd categoric pe Tg. Mureş (4-1).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.