Liga 1

La spital, apoi la fotbal! » Şefii de la Dinamo nu vor mai transfera străini înainte de a fi testaţi medical

Edgar Alvarez a prins un singur meci în liga 1.

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce s-au păcălit cu Issa Ba şi Alvarez, ambii cu probleme medicale grave, "cîinii" au hotărît ca viitorii jucători aduşi din străinătate să-şi facă analize complete la clinica din Turcia.

Dinamo a încheiat în această vară un parteneriat cu clinica Acibadem, din Turcia, şi vrea să profite cît mai mult de serviciile spitalului pe viitor. Transferurile neinspirate ale lui Issa Ba şi Edgar Alvarez, ambii cu probleme grave de sănătate, i-au determinat pe şefi să nu mai semneze contracte cu fotbalişti al căror istoric medical nu îl cunosc.

"Ne-am bazat mult pe ce ne-au spus alţii, dar de acum trebuie ca fotbaliştii noi care vin, în special cei străini, pe care nu-i cunoaştem, să fie supuşi unor investigaţii medicale amănunţite", zic oficialii.

Issa Ba s-a accidentat grav la genunchi şi are nevoie de operaţie, însă senegalezul s-a încăpăţînat să se trateze la un vraci, în ţara natală. Alvarez a stat numai accidentat, iar acum are ruptură musculară, urmînd să stea departe de gazon cel puţin o lună.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.