Europa League

O fostă glorie a Stelei nu a fost foarte încîntată de prestaţia Stelei: "Rezultat bun, dar prestaţie mică!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gabi Balint spune că punctul obţinut în Germania e unul foarte mare, însă a desfiinţat jocul Stelei din repriza a doua.

Ca şi Iordănescu, şi Gabi Balint, un alt fost mare fotbalist al Stelei, a criticat modul în care a jucat Steaua în multe momente ale partidei cu Stuttgart. "Am văzut în această seară o echipă, Stuttgart, cu o apărare nu slabă, ci foarte slabă! De mult n-am mai văzut o astfel de defensivă hazlie. Aşa, ca rezultat e bine, dar ca joc am fost mici, mici de tot", a spus Balint la DigiSport, după care a detaliat ce l-a nemulţumit, dar şi ce i-a plăcut.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Bile negre de la Balint
1. "Ne-am speriat, ne-am retras inutil, am avut aceeaşi atitudine românească"
2. "Ne-au făcut varză pe partea dreaptă a lor, harakiri ne-au făcut! Pîrvulescu a fost depăşit total, era chiar speriat de minge"
3. "La mijloc n-am mai ţinut de minge, n-am mai pasat, am cedat şi fizic pe final"
4. "Chiricheş a avut ezitări mari de marcaj, care s-au văzut şi s-au simţit pe tabelă, chiar dacă a avut şi intervenţii bune"

Bile albe de la Balint
1. "Tătăruşanu mi-a plăcut, a fost sigur, a avut intervenţii grele, a salvat echipa"
2. "Adi Popa şi Chipciu au fost alţi doi jucători care s-au ridicat la nivelul unui astfel de meci"
3. "Bourceanu e un fotbalist care nu poate să joace prost. El joacă simplu, a stat bine pe picioare, a recuperat multe baloane, n-a pierdut mingi. Bravo lui!"

Concluzia lui Balint
"Mie mi-a plăcut Steaua în acest început de sezon, avea un joc consistent şi e pe un drum bun. La Stuttgart a fost silită să nu mai poată să-şi facă jocul, plus că poate a contat şi că n-a avut pe teren cîţiva jucători importanţi"

"Puteam să cîştigăm, dar puteam să şi pierdem. Rezultatul de 2-2 e cel corect. Ştiam că va fi un forcing de final, mai ales după ce schimbări a făcut Labbadia, dar am rezistat. Dacă batem Copenhaga, luăm o opţiune serioasă la calificare în primăvară" (Laurenţiu Reghecampf)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.