Liga 1

Augustus Constantin spune ADIO arbitrajului » Care este marele regret al "centralului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 septembrie 2012

Augustus Constatin (38 de ani) a decis să renunţe la arbitraj. Acesta va deveni membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor, notează DigiSport.

Decizia va fi anunţată oficial de Alexandru Deaconu, într-o conferinţă de presă. Ultimul meci condus de Augustus Constatin a fost aseară, Concordia Chiajna - Ceahlăul, scor 2-1. 

Prima partidă pe care Augustus Constantin a condus-o a fost pe 22 mai 1999, FC Oneşti - Astra Ploieşti, scor 2-0. De atunci şi pînă în ziua de azi, arbitrul a strîns 199 meciuri în Liga 1. 

Marele regret al centralului este că nu a fost delegat niciodată la marele derby, Dinamo - Steaua. Cele mai importante meciuri pe plan intern care au fost conduse la centru de Augustus Constantin sînt finala Cupei României din 2007, Rapid - Poli Timişoara, 2-0, şi derby-urile Dinamo - Rapid şi Rapid - Steaua.

La chiar ultima partidă pe care a oficiat-o, Augustus Constantin a avut parte de un incident nefericit: a fost prins la mijloc în scandalul iscat între Sorin Ghionea şi asistentul Eduard Ungureanu, pe tunelul de la vestiare.

Vezi aici incidentul de la meciul dintre Concordia şi Ceahlăul!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.