Diverse

Tînărul handbalist înjunghiat în gît ar fi victima unor clanuri de romi din Suceava!

+1 Foto
Beniamin (al doilea de la dreapta la stînga) a fost înjunghiat de două ori, în zona gîtului şi a urechii

Articol de Gabriel Berceanu  —  duminică, 23 septembrie 2012

UPDATE Agresorul tînărului, în vîrstă de 30 de ani, a fost ridicat din comuna natală Şcheia în cursul acestei dimineţi.

UPDATE
Se pare că Beniamin Maruseac n-ar fi intrat întîmplător în conflictul care îi putea fi fatal. Tînărul handbalist are un frate mai mare ajuns în detenţie ca urmare a mai multor conflicte cu clanurile de romi din oraş. Surse susţin că aceştia l-ar fi urmărit pe tînărul handbalist pentru a plăti o poliţă familiei şi agresiunea ar putea fi o răzbunare.

UPDATE Antrenorul Bogdan Macovei pentru GSP.RO: "E un elev exemplar, nu mi-a lipsit de la antrenament decît de vreo două ori, dar motivat. E un tip liniştit, nu e conflictual".


Un nou caz Marian Cozma a fost aproape să se producă noaptea trecută într-un club din Suceava. Un tînăr handbalist, Beniamin Maruseac, a ajuns pe masa de operaţie după ce a fost înjunghiat de două ori, la nivelul gîtului şi al urechii în clubul Ranch din Suceava.

Sportivul de 17 ani a fost implicat într-un conflict dintre două grupuri aflate în club şi în urma incidentului a fost rănit grav. Ajuns la spital, a fost operat de urgenţă, iar starea sa e momentan stabilă. Este internat la Spitalul Judeţean Suceava.

Handbalistul este elev la "Liceul cu Program Sportiv Suceava".

Agresorul a fost prins de poliţie duminică dimineaţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.