Liga 1

Teo Crăciunescu, de la ”extraterestru inchizitor” la ”costumul la Hamlet”

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 23 septembrie 2012

Teo Crăciunescu a mai făcut boacăne la meciurile "cîinilor". Dacă la partida U Cluj - Dinamo (1-2), a văzut, doar el, două penalty-uri, unul pentru fiecare parte, dar, în schimb, nu l-a acordat pe cel la intrarea lui Pulhac la Drăghici, unde existau circumstanţe, conform afirmaţiilor specialiştilor, vîlceanul a mai avut o prestaţie lamentabilă la partida Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş (0-1).

Se întîmpla în vara lui 2009, la primul meci al lui Bonetti în Ştefan cel Mare, iar Crăciunescu junior a eliminat doi "cîini", Dragoş Grigore şi Gabi Tamaş, pe ambii în prima parte, iar specialiştii în arbitraj au spus că deciziile au fost incorecte.

Cel mai virulent comentariu de atunci, ca şi acum, a fost al lui Cornel Dinu. Sîmbătă, după prestaţia de la Cluj, Mister a declarat la Fanatik Show: "Teo nu poate fi acuzat de rea-voinţă şi de însuşirea unor foloase necuvenite. El este, ca fizic, o combinaţie între fanionul de corner şi fanionul de semnalizare al tuşierului! Dacă tatăl său a fost plecat mult de acasă, n-a avut timp să-l educe. Teo a vrut să aleagă costumul lui Hamlet, dar l-a luat pe cel de arbitru, e de compătimit".

În 2009, Procuroru" afirma, pe un ton acid, într-un interviu în Gazeta Sporturilor: "Teo Crăciunescu este un extraterestru îmbrăcat în arbitru, care se doreşte o umbră a unui inchizitor ce ia decizii suflate. N-are chemare şi ne-a ars! N-a fost acceptat la fotbal şi a fost pus să arbitreze acest sport. Cel mai bine ar fi să nu-l delege vreodată la Constanţa, nu e indicat să conducă vreun meci acolo. Dacă bate vîntul, îl dărîmă briza!".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.