Liga 1

S-a dat lovit! » Haţegan s-a recuzat de la Pandurii - CFR acuzînd probleme la tendon

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Moment delicat pentru Alexandru Deaconu. Cu mai puţin de 24 de ore înaintea meciului de la Tg. Jiu, şeful CCA rămăsese fără "central" la unul dintre derby-urile rundei.

"Sîmbătă pe la prînz m-a sunat Ovidiu Haţegan, care susţinea că nu este apt sută la sută, acuzînd unele probleme la tendon. Nu aveam o soluţie şi am decis să-l sun de urgenţă pe Cristi Balaj. Tudor era la Braşov, Colţescu la Giurgiu! După trei ore şi după ce Cristi a încercat să vadă dacă rezistă timp de un meci, mi-a confirmat că nu sînt probleme", a dezvăluit Deaconu.

Surse din cadrul Comisiei susţin însă că Haţegan s-a dat accidentat, aşa cum a mai făcut şi altă dată, tocmai pentru a nu-şi strica imaginea pe care şi-a făcut-o în meciul din Europa League dintre Tottenham - Lazio (0-0).


Trimis în tribune!
Ioan Andone a fost eliminat de către "centralul" Balaj în minutul 40. "Fălcosul" a protestat vehement la decizia arbitrului de a nu-i acorda cartonaş galben lui Lemnaru la o fază în care atacantul gorjenilor l-a luat în braţe pe fundaşul Ionuţ Rada. Lemnaru a încercat să îşi creeze un avantaj în duelul cu Rada, apărătorul fiind ultimul obstacol în drumul spre poarta lui Felgueiras.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.