Liga 1

VIDEO Schimbare cu noroc » Trupa lui Grigoraş a învins CFR-ul cu două penalty-uri acordate de înlocuitorul lui Haţegan, Cristi Balaj

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vişiniii veneau după o victorie istorică în Champions League, 2-0 la Braga, şi atacau pandurii lui Grigoraş, serios avariaţi după ce au fost zdrobiţi de Petrolul (4-0). Meciul şi-a respectat statutul de derby şi cele două echipe au scos întreg arsenalul încă din start.


Răduţ a trimis bine din lovitură liberă, însă unul dintre eroii de la Braga, Felgueiras, a salvat (10). Bjelanovici nu s-a lăsat mai prejos şi a trimis periculos cu capul, dar Lazar a avut o respingere de portar mare. Pandurii s-au speriat de replica ardelenilor şi s-au pus din nou pe atac: Nistor a şutat de la distanţă, Felgueiras a blocat (20), iar Lemnaru a zguduit bara printr-o "bombă" de la 25 de metri (32).
Campionii au solicitat şi ei două lovituri de la 11 metri!

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Partea a doua avea să fie şi mai încinsă. Alex Grigoraş a fost faultat de Sepsi în careu şi Maxim a transformat penalty-ul (50): 1-0! Nici n-a apucat să savureze avantajul luat de formaţia sa că Grigoraş s-a şi văzut egalat. Bastos a luat pe cont propriu o acţiune de atac, l-a fentat din preluare pe Viera şi a şutat fără nici o speranţă pentru Lazar, de la 17 metri (53). 1-1 şi meciul fierbea. Nou-intratul Nicoară a recuperat în preajma careului propriu, a avansat pînă în suprafaţa de pedeapsă a Pandurilor, a căzut după un duel cu Unguruşan, dar Balaj nu a acordat nimic (67).

Cînd meciul se îndrepta către o remiză, Mureşan a sărit la cap şi a atins mingea cu mîna. Balaj a indicat punctul cu var, iar Răduţ a transformat (79): 2-1! În al şaptelea minut de prelungiri, Camora a căzut după un duel în careu cu Mamele, Balaj a lăsat jocul să continue!

"O să fac iar referat la UEFA, o penibilitate de arbitraj!"
Arpad Paszkany, patron CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.