Liga 1

Claudiu Niculescu pentru GSP.RO: "E o zi tristă, mă retrag din cariera de fotbalist" » Cîţi bani are de luat de la U Cluj

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 24 septembrie 2012

UPDATE Clubul Universitatea Cluj a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de Claudiu Niculescu, în comunicat fiind menţionată şi suma pe care fostul atacant o solicită reprezentînd restanţe financiare:

"În urma deciziei sale care îi aparţine în întregime, jucătorul mai solicită de asemenea achitarea din partea clubului a sumelor contractuale restante care însumează 84.978 lei".

Vezi mai sus imagini foto cu Niculescu de azi, de la antrenamentul lui U Cluj şi de la sediul clubului!

****

Claudiu Niculescu, 36 de ani, s-a despărţit în această dimineaţă de Universitatea Cluj, reziliindu-şi contractul cu gruparea ardeleană pentru care a marcat 18 goluri în 42 de partide.


Cu toate că începuse antrenamentele de cîteva zile, fotbalistul a decis să întrerupă relaţia cu formaţia la care a fost şi jucător, şi antrenor. E posibil ca în următoarele zile Niculescu să preia banca tehnică a unei echipe. Jucătorul va susţine azi o conferinţă de presă în care îşi va motiva decizia, dar pînă atunci a declarat pentru GSP.RO: "E o zi foarte tristă pentru mine, fiindcă practic mi s-a încheiat cariera de fotbalist. o să văd în continuare încotro o voi apuca, eu cred că mi-am făcut datoria la U Cluj şi nu pot să uit momentele frumoase trăite alături de echipă şi de suporteri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.