Liga 1

Badea îl contrazice pe Dinu: "Victoria de la Cluj este a staff-ului tehnic şi a jucătorilor!"

Nicolae Badea

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 24 septembrie 2012

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a reacţionat azi pentru GSP.RO după ce Cornel Dinu a spus la Fanatik Show că:

"Bonetti nu ar trebui să încaseze nici o primă de victorie. Sau ar trebui să i-o dea domnului Badea! Sînt oameni cărora le place fotbalul şi vin cu ideea să nu joace Dănciulescu, dar la presiunile unui singur acţionar, domnul Badea, atacantul a jucat şi s-a văzut. Domnul Badea face parte din categoria oamenilor care înţeleg fenomenul, cu care Bonetti ar trebui să se sfătuiască, dînsul a anticipat bine şi că Dinamo joacă mai bine 4-4-2, un sistem mai apropiat de valenţele fotbaliştilor din lot!".

Badea susţine că nu se implică în viaţa echipei şi că Dario Bonetti este cel care ia toate deciziile legate de echipă. "În ceea ce mă priveşte, cele trei puncte cîştigate la Cluj sînt meritul staff-ului tehnic şi al jucătorilor. Victoria le aparţine lor în totalitate. Îi felicit pentru această victorie şi sper ca îmbunătăţirea jocului să fie tot mai evidentă de la meci la meci, iar următoarele două confruntări, cea cu Voinţa Sibiu din Cupă şi cea cu Pandurii să mai aducă două succese", a declarat Nicolae Badea pentru Gazetă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.