Liga 1

Tace, că e prea lăudat! » Reghecampf a intrat în silenzio stampa

Reghecampf nu mai vrea să vorbească cu jurnaliştii.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf a intrat în silenzio stampa pînă la sfîrşitul campionatului. Motivul? Crede că e mai lăudat decît merită.

Laurenţiu Reghecampf e primul antrenor care refuză să mai comunice în presă din cauza laudelor! Reghe a anunţat după victoria cu Rapid că nu va mai discuta pînă după finalul sezonului. Motivul a fost oferit de soţia lui, Anamaria Prodan: "Laur consideră că încă n-a făcut nimic senzaţional ca să i se ridice osanale. Şi nici nu-şi doreşte asa ceva pînă cînd nu va cîştiga campionatul. Atunci va merita să fie apreciat".

Reghecampf a simţit că a fost prea lăudat pentru succesul din derby. "E tăticu' tuturor jucătorilor, cel mai mare antrenor!", a reacţionat Becali după victoria cu Rapid. Laudele pe care tehnicianul în vîrstă de 37 de ani le-a primit din toate părţile sînt justificate de startul bun de sezon. Din 2005, de cînd echipa era condusă de Protasov, Steaua n-a mai avut 22 de puncte în urma primelor 9 etape! Cel mai slab început a fost cel de anul trecut, cu Ronny Levy. Primele 9 runde din Liga 1 le aduseseră roş-albaştrilor numai 14 puncte!

23 de puncte avea Steaua după 9 etape în sezonul 2005-2006, ultimul cînd trupa din Ghencea a devenit campioană

"Reghe e tătic! Eu n-am mai văzut să joci în aşa fel încît să-ţi baţi joc de Rapid, care i-a dat lui CFR trei goluri jucînd în zece!" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"MM se uita iar la meci!"
Gigi Becali a povestit la GSP TV cum a trăit noaptea de după victoria din derby. "L-am sunat la două noaptea pe MM să văd ce face şi el mi-a zis că se uită la meci. La ce meci, MM? La Steaua - Rapid. Îşi luase DVD-ul să se uite la meci. Cică a mai văzut de două ori meciul", a mărturisit Becali. Patronul roş-albaştrilor e nemulţumit şi de faptul că George Copos nu-i răspunde la telefon: "L-am sunat toată ziua, dar vorbesc doar cu secretare, el cică e ocupat, dar nu e frumos ce face!".

Gigi îl vrea pe Bozovici
Patronul Stelei a stabilit lista de cumpărături a echipei sale din pauza de iarnă. "Sînt doi, trei jucători care vor pleca. Nu le spun numele acum, că nu vreau să-i supăr. Eu mai vreau trei fotbalişti: pe Batin, de la Braşov, atacant ca el nu avem noi la Steaua, e puternic, dar ia şi mingea cu el. Al doilea e tot braşovean, Mateiu, mi-a plăcut de el. Iar al treilea e Bozovici. Sper să-l mai pot transfera!", a mărturisit finanţatorul roş-albaştrilor.

Se vînd bilete la Cupă
Steaua a pus în vînzare biletele pentru partida din Cupă, cu FCM Tîrgu-Mureş, de mîine seară, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport. Meciul se va disputa în Ghencea, iar tichetele au următoarele preţuri: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 50 de lei la tribuna zero. Casele sînt deschise astăzi de la ora 10:00 pînă la 19:00, iar mîine pînă la ora jocului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.