Liga 1

Unul fantastic, altul zero! » Tănase a dezamăgit din nou. Chipciu a fost decisiv

Tănase a făcut o nouă partidă modestă.

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chipciu a fost decisiv în derby, Tănase a dezamăgit din nou şi are ultimatum din partea lui Becali.

Favoriţii lui Becali sînt amîndoi titulari, dar n-au acelaşi randament. Chipciu a fost formidabil împotriva Rapidului, mai ales în ultima parte a partidei. Mai întîi a driblat cîţiva adversari avansînd cu mingea şi a fost faultat la marginea careului, după ce urcase cu balonul 25 de metri. A executat tot el lovitura liberă şi a trimis mingea în transversală. După puţin timp, Alex a creat şi faza care a hotărît meciul: a urcat în partea dreaptă şi i-a pasat lui Bourceanu la singurul gol al jocului.

Cifrele InStat confirmă seara foarte bună a lui Chipciu: 9 driblinguri, în condiţiile în care totalul întregii echipe înseamnă 16 driblinguri pe meci. Prietenul lui, Tănase, a evoluat pe partea opusă de teren, pe stînga, şi n-a făcut nimic important nici de data asta, după ce jucase prost şi în apariţiile recente pe care le-a avut. "Dodel" a contabilizat două driblinguri şi o recuperare în terenul advers. Acestea sînt singurele realizări ale lui în faza de atac.

"Chipciu e ca Ronaldo, adică forţă şi viteză. Tănase rămîne favoritul meu, dar mă supăr dacă nu dă gol cu Petrolul, duminica viitoare!" (Gigi Becali, patron Steaua)

3 goluri are Chipciu în 9 etape din acest sezon. Exact acelaşi bilanţ îi aparţine şi lui Tănase

14 goluri a strîns Chipciu (23 de ani) în 74 de prezenţe în Liga 1. "Dodel" (25 de ani) are 12 reuşite în 163 de jocuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.