Liga 1

Zotta condamnă atitudinea fanilor stelişti: "Toată România va sărbători eşecurile Stelei"

"Thank you, Boro!", mesajul afişat de galeria rapidistă acum 6 ani

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Rapidului pariază că dacă trupa din Ghencea va pierde, joia viitoare, cu Copenhaga, în Europa League, mulţi vor petrece în stradă insuccesul, la fel ca după episodul Middlesbrough.

"O să se ajungă la lucruri mult mai grave pe stadion dacă lovirea lui Herea nu a fost sancţionată" a fost prima reacţie pe care a avut-o Constantin Zotta după ce a auzit că Stelei nu i s-a suspendat terenul. Preşedintele executiv al Rapidului merge chiar mai departe şi anunţă că evenimentele de luni seară, de pe Arena Naţională, au creat din nou o stare de antipatie la adresa roş-albaştrilor.

"O să vedeţi că toată România, cei care nu sînt stelişti evident, o să sărbătorească o victorie a Petrolului duminică şi mai ales una a celor de la Copenhaga, joia viitoare. Aduceţi-vă aminte că şi după ce Steaua a fost eliminată de Middlesbrough, în marile oraşe din ţară, Timişoara, Cluj, Bucureşti, au ieşit oamenii pe stradă ca să sărbătorească", a declarat Zotta la GSP TV.

"O să vedeţi ce primire vor avea toţi cei de la Steaua pe Giuleşti, la meciul retur. Îi aşteptăm pe toţi, pe Mihai Stoica, pe fani, şi îl aşteptăm cu interes şi pe cel care l-a lovit pe Herea" (Constantin Zotta, preşedinte Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.