Liga 1

Vine Cristiano? » Adrian Thiess pregăteşte un nou turneu fabulos pe Arena Naţională

Ronaldo ar putea juca în Bucureşti în vara anului următor.

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Firma care a adus-o pe Barcelona la Bucureşti pentru amicalul cu Dinamo încearcă să organizeze în vara lui 2013 un turneu în 4 în capitala României, iar participante să fie Real, City, PSG şi Juventus.

După Dinamo - Barcelona, România va fi din nou gazda unui eveniment de lux în fotbalul mondial. Organizatorii amicalului de acum o lună şi jumătate pregătesc un turneu de 5 stele pentru vara lui 2013.

Adrian Thiess şi Mihai Craiu, care s-au ocupat de aducerea Barcelonei, pregătesc un alt eveniment grandios. Un turneu cu participarea a 4 echipe, toate din străinătate, care să joace pe Arena Naţională într-un show care se va numi "Summer of Champions Cup 2013".

Prima echipă pentru care se fac eforturi să fie adusă e Real Madrid, însă lista largă cuprinde şi alte nume mari din Europa: PSG, Chelsea, City, Juventus, Milan, Liverpool. "Nu mai vrem nici o echipă din România tocmai pentru a nu păţi ce am păţit în această vară, cînd un fost miliţian, acum şef la LPF, ne-a pus beţe în roate", au declarat organizatorii.

"Dragomir spunea că atîta timp cît va fi el la LPF nu va mai veni nici o mare echipă să joace amical în România. Îl anunţ că în vara lui 2013 Real Madrid va juca la Bucureşti" (Adrian Thiess, organizator amical Dinamo - Barcelona)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.