Stranieri

Panucci: ”Chivu e mare. Păcat de fizicul lui” » Fundaşul român a lipsit din nou de la Inter

Miercuri seară, Chivu (dreapta) l-a ajutat pe Stramaccioni, antrenorul lui Inter, doar la proteste. Duminică, ar putea fi titular cu Fiorentina // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul coleg de la Roma, acum comentator la Sky Italia, regretă că problemele de sănătate îl ţin pe român, periodic, departe de gazon.

Cristi Chivu şi-a amînat din nou revenirea la Inter după microfractura suferită pe 2 august, la Split, în turul 3 preliminar al Europa League. Dar n-a fost degetul cu probleme, de la piciorul drept, cel care l-a obligat să rămînă rezervă miercuri, la 2-0 cu Chievo, ci o supraîncărcare musculară, explicată de medici drept oboseală a muşchilor.

Prilej pentru fostul său coechipier de la AS Roma, Christian Panucci, să puncteze în direct la Sky Italia: "Cristian e cu adevărat un fundaş de mare valoare. La Roma i-am putut aprecia personal calităţile pe care apoi le-a demonstrat mereu de-a lungul timpului. E un central de mare calibru, păcat că fizicul l-a blocat periodic".

56 de zile au trecut de cînd Chivu n-a mai evoluat la Inter

"La testul dinaintea partidei, Chivu a acuzat o problemă musculară şi am decis să nu riscăm. Voiam în teren jucători apţi 101 la sută" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.