Cupa Romaniei

Copos se simte înşelat şi protestează: "E o ruşine!" Care e noua strategie a Rapidului: "Viitorul sună bine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 septembrie 2012

George Copos a fost încîntat de evoluţia jucătorilor tineri pe care i-a folosit Sabău în meciul de Cupă cu Olimpia Satu-Mare, scor 6-0. Acţionarul rapidist e convins că echipa sa trebuia să cîştige la masa verde derby-ul cu Rapid, în urma incidentelor de pe National Arena

"Suporterii Rapidului sînt cei mai buni din ţară, iar ceea ce au făcut organizatorii meciului Steaua - Rapid, de pe Arena Naţională, e o ruşine. E o ruşine şi pentru observatorul LPF şi pentru brigada de arbitri. Pentru ceea ce au făcut suporterii Stelei împotriva rapidiştilor trebuia să se oprească meciul, e clar. Regulamentele sînt foarte clare în sensul ăsta. Suporterii Rapidului s-au comportant extraodinar, sînt cei mai buni", a spus Copos, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă Rapid ar fi trebuit să cîştige meciul la masa verde: "Aşa trebuia, pentru că e incorect ce au făcut şi modul în care s-au comportat steliştii".

George Copos a precizat că are încredere în jucătorii foarte tineri ai echipei Rapid: "Eu cred foarte mult în viitor, viitorul sună bine la Rapid, uitaţi-vă de jucători au intrat astăzi, de la 19 la 23 de ani, care au făcut un joc foarte frumos. Viitorul sună bine la Rapid şi am mare încredere în copiii Rapidului. Contez pe ei şi voi face presiune asupra lui Neluţu Sabău, să creadă în jucătorii tineri de la Rapid".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.