Liga 1

Dario Bonetti ştie la ce să se aştepte de la Pandurii: "Sînt tari şi individual şi ca echipă" » Ce spun Pulhac şi Curtean

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 29 septembrie 2012

Antrenorul celor de la Dinamo, Dario Bonetti, este mulţumit de felul în care echipa sa joacă şi crede că poate învinge Pandurii, dar e nevoie de atenţie. Italianul se aştepta la o evoluţie atît de bună a gorjenilor, mai ales pentru felul în care au jucat pe sfîrşitul sezonului trecut.

"Am fost în silenzio stampa pentru că a fost o stare neclară în jurul numelui meu. Cînd există o stare neclară, mai bine nu vorbeşti. Echipa se comportă bine, eu sînt mulţumit. S]nt multe de îmbunătăţit, ne antrenăm pentru asta.



Pandurii nu reprezintă o surpriză pentru că şi anul trecut au jucat foarte bine. Anul acesta au evoluat, sînt mai puternici din punct de vedere fizic, joacă bine. Sînt o echipă foarte puternică, atât individual cât şi ca grup.



Vreau să le mulţumesc suporterilor, pentru că ei reprezintă o sursă indispensabilă de încurajare pentru noi. Le mulţumim nu numai eu, ci toţi băieţii", a spus Dario Bonetti la DolceSport.

Curtean şi Pulhac impresionaţi de jocul Pandurilor


Jucătorii lui Dinamo sînt foarte plăcut surprinşi de felul în care joacă Pandurii în ultimul an. Curtean ştie că va fi un meci dificil, mai ales pentru că Dinamo întîlneşte echipa cu cel mai eficient fotbal. Fostul jucător al lui Poli este convins că dacă bate Pandurii şi cu un succes în restanţa cu Rapid, Dinamo ar reveni în lupta pentru titlu.

"Va fi un meci foarte greu din punctul meu de vedere. Pandurii este echipa care joacă cel mai frumos fotbal şi pot să zic că şi eficient. Sînt o echipă foarte  bună şi cu siguranţă va fi un meci frumos. Starea noastră depinde foarte mult de acest meci, este unul foarte important pentru noi, dacă reuşim să câştigăm cred putem spune că stăm bine, nu foarte bine dar ar fi un pas în faţă, am lega două victorii", a spus Alexandru Curtean la Dolcesport.



"Este la fel de important ca şi cum am juca  cu Steaua, Vaslui sau Rapid. Orice victorie ne ajută moral, dacă vom câştiga acum avem un meci în minus  cu Rapid pe care îl putem câştiga şi asta ne dorim. Ţintim o clasare pe podium la finalul turului. Ne gândim la lucrul ăsta să vedem dacă şi reuşim multe victorii Eu zic că avem o echipă bună, destul de tănără", a spus Pulhac.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.