Liga 1

O posibilă explicaţie pentru toleranţa LPF faţă de Steaua » Şefii joacă table, în Herăstrău! Subalternii sînt la comisie :O

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali au reluat partidele de table, pe sume colosale, lucru care a coincis cu faptul că Steaua a scăpat de sancţiuni dure la Comisia de Disciplină


Gigi Becali şi Dumitru Dragomir nu mai sînt certaţi. Mai mult, cei doi au fost văzuţi săptămîna trecută, aproape în fiecare zi, la terasa pe care preşedintele LPF o are în parcul Herăstrău şi pe care a deschis-o în această vară.

Nu numai că şeful Ligii şi patronul Stelei sînt din nou prieteni, dar şi-au reluat şi celebrele partide de table. Apropiaţi ai celor doi au dezvăluit că inclusiv în ziua în care la LPF s-a judecat cazul de rasism de la derby-ul Steaua - Rapid, Dragomir şi Becali au jucat table pe sume colosale, care au ajuns să depăşească şi 10.000 de euro.

În acest timp, la sediul LPF, Steaua a fost tratată cu blîndeţe de Comisia de Disciplină. N-a primit nici o sancţiune în privinţa stadionului, aşa cum prevedea regulamentul, iar amenda a fost de doar 20.000 de lei, undeva sub 5.000 de euro.

"Mircea Sandu s-a trezit şi el vorbind şi a spus că trebuia oprit meciul Steaua - Rapid. În schimb, atitudine adevărată a avut nea Mitică, a spus că nu s-a întîmplat nimic neregulamentar"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nu trebuia oprit Steaua - Rapid, iar comisiile LPF au judecat perfect regulamentar. Tot ce s-a scris pe acele bannere n-a fost rasism, că n-am văzut cuvîntul ţigan, acelea au fost doar metafore"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.