Liga 1

Cum a ratat Dinamo transferul unuia dintre cei mai buni stelişti » Cît de aproape a fost şi de ce nu a semnat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 octombrie 2012

Unul dintre cei mai buni fundaşi pe care România i-a dat în ultima vreme este Vlad Chiricheş. Stoperul Stelei este curtat de multe nume importante din Europa, însă Gigi Becali nu vrea sub nici o formă să se despartă de el pentru mai puţin de 10 milioane de euro.

Se ştie foarte bine că internaţionalul român a fost la un pas să ajungă la Dinamo, doar acceptul celorlalţi acţionari, în afara lui Cristi Borcea, a lipsit în realizarea transferului. Eugen Pîrvulescu a explicat suma infimă pe care Dinamo trebuia să o plătească în schimbul lui Chiricheş, sumă care ar fi crescut de cel puţin 10 ori mai mult dacă l-ar fi avut acum în curte.

"Aveam un litigiu cu Dinamo, 400.000 de euro, şi i-am spus lui Cristi Borcea: "Ia-l pe Chiricheş şi stingem litigiul. Îţi dau o mină de aur". El a fost de acord, dar ceilalţi acţionari nu. Eu chiar m-am întîlnit cu Cristi, eram gata să semnăm, dar altora li s-a părut preţul prea mare. Pînă la urmă ne-au cerut să le dăm banii, pînă la ultimul cent", a povestit Eugen Pârvulescu la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.