Liga 1

Veşti bune pentru Mister: poate fi externat azi

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinu a suferit un atac de panică şi a avut tensiunea mică, dar starea sa medicală s-a îmbunătăţit şi ar putea fi externat azi


Cornel Dinu, 64 de ani, se simţea mai bine ieri şi ar putea fi externat astăzi. Urma să rămînă şi azi-noapte sub supravegherea medicilor la Spitalul Floreasca, după ce-a fost internat duminică seară, cînd "a acuzat o slăbiciune generală şi am decis reţinerea lui preventivă", cum a afirmat doctorul Şerban Brădişteanu. Tocmai medicul ce l-a operat anul trecut pe cord deschis pe oficialul dinamovist.

Apropiaţi de-ai administratorului delegat spun că Mister a suferit un atac de panică, iar Corneluş Dinu, fiul "Procurorului", afirmă că tatăl său a avut tensiunea mică şi a mers la spital pentru a preîntîmpina alte complicaţii. "Tata se simte mai bine, este pe mîine bune şi capabile. Se bucură de multă susţinere, iar acest lucru îl întăreşte. Cu toţii vrem să-l vedem acasă şi să fie sănătos", a mărturisit Dinu junior.

Prietenii lui Mister spun că oficialul roş-albilor a devenit tot mai retras în ultima perioadă, iar amicii, puţini la număr, încearcă să-l ţină conectat la diverse acţiuni, printre care şi fotbalul.

7 titluri a cîştigat Dinu cu Dinamo, 5 ca jucător şi două ca antrenor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.