Liga Campionilor

Andone e supărat pe elevii săi: "Primim goluri parabile. Va fi greu să ne calificăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 octombrie 2012

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat după înfrângerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, că este trist deoarece formaţia sa primeşte goluri parabile, dar a precizat că victoria englezilor este indiscutabilă.

"A fost o victorie meritată şi indiscutabilă a lui Manchester United. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar atît s-a putut. Ce mă doare şi pentru ce sunt trist e că luăm goluri parabile, iar la nivelul acesta cu o echipă ca Manchester nu ai nicio şansă. Primul lor gol a fost norocos, pentru că altfel schimbam lucrurile la pauză. În repriza a doua ne-au dominat clar", a spus Andone.

Tehnicianul clujenilor consideră că dacă echipa sa ar obţine patru puncte în dubla cu Galatasaray Istanbul ar fi calificată în optimile Ligii Campionilor: "Dacă noi am obţine patru puncte din două meciuri cu Galatasaray, ne-am califica mai departe. Dar va fi foarte greu având în vedere investiţiile de peste 20 de milioane de la Galatasaray. Este greu de crezut că-şi vor permite două greşeli în meciurile cu noi", spus antrenorul clujenilor conform Mediafax.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Manchester United, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, în care formaţia engleză a obţinut victoria cu numărul 100 în principala competiţie europeană. CFR Cluj a deschis scorul prin Kapetanos, în minutul 14, iar Manchester a întors rezultatul prin golurile marcate de Van Persie, în minutele 29 şi 49.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.