Liga Campionilor

VIDEO Megaumilinţă » Bayern a fost îngenuncheată de BATE Borisov, 1-3

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vicecampioana Europei a jucat la Minsk ca şi cum avea victoria pusă deoparte. O aroganţă ce i-a fost taxată dur de bieloruşi


S-a dus cu invincibilitatea lui Bayern în acest sezon! Marşul de pînă acum al bavarezilor în competiţiile noului sezon, 9 victorii la rînd, s-a încheiat exact unde s-ar fi aşteptat mai puţin. La Minsk, în faţa lui BATE Borisov: 1-3. Unul dintre cele mai umilitoare eşecuri suferite de vicecampioana Europei de-a lungul timpului în competiţiile continentale.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Şi dacă n-ar fi fost avertizată! Bieloruşii arătaseră încă din prima etapă, de la acel 3-1 cu Lille, de ce sînt în stare. Mai mult, exact cum evoluaseră în Franţa, aşa au făcut-o şi aseară: apărare cu toată echipa în propria jumătate şi contraatacuri simple, din trei-patru pase. Iar finalizările, demne de-o mare echipă. Din 6 şuturi pe poartă au dat 3 goluri.

Bayern, în schimb, a fost un monument de aroganţă. Mai ales în prima repriză, cînd a jucat ca şi cum victoria i-ar fi fost pusă deoparte. În faţă s-au irosit cu uşurinţă toate oportunităţile ivite, Kroos ratînd şi cu poarta goală (bară), iar în apărare s-a dormit la greu. Abia la 0-2 au înţeles nemţii că e groasă. Dar era deja prea tîrziu.


62 la sută a avut Bayern posesie aseară. Nu i-a folosit la nimic

11 atacuri periculoase a iniţiat BATE şi a marcat de 3 ori. Bayern a materializat unul singur din 45

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.