Liga 1

Sabău dă cărţile pe faţă: "El este o problemă"

Ovidiu Sabau,minge

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 octombrie 2012

Ovidiu Sabău nu mai iartă nimic! Ştie unde trebuie să ajungă Rapid pînă în iarnă, anunţă cum va juca echipa la Severin în această etapă şi a explicat cum vor fi rezolvate problemele financiare de la club.

De asemenea, tehnicianul rapidist şi-a exprimat nemulţumirea faţă de Rui Duarte, cel care a absentat în ultima perioadă după o accidentare suferită la genunchi: "Nici nu ştiu dacă s-a întors. Ştiu doar de la doctor că trebuia s-o facă duminică seară. Nu am încercat să-l contactez, e problema clubului. Eu mă concentrez pe jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Nu ştiu dacă ar trebui sancţionat, nu e problema mea asta. Iar clubul dacă hotărăşte... Până la urmă nu îl plătesc eu, dacă dânşii acceptă astfel de situaţii... Eu o să contez pe jucătorii pe care îi am şi nici nu vreau să mai vorbesc despre Duarte. El nu e pregătit, cum să mă bazez pe el?"

"Noul nostru obiectiv este să ajungem la 5-6 puncte în spatele liderului la sfîrşitul turului, asta îmi doresc după acest start de campionat. Cu Severin vrem victoria, este singura opţiune pentru noi. Va fi dificil, ei se vor agăţa de fiecare minge, se află într-o situaţie proastă", a mai spus Sabău.

Antrenorul giuleştenilor speră ca şi problemele financiare să fie rezolvate cît mai curînd: "Se vor rezolva, sînt sigur. Ar conta o infuzie de bani acum pentru că probabil anumiţi jucători îşi găsesc şi scuze, spun că nu sunt plătiţi. Pentru unii jucători sunt foarte importanţi acei bani pentru că au obligaţii, au chirii... Ar însemna linişte şi jucătorii ar trage mai mult la antrenamente şi în teren, la joc. Dar e problema clubului să rezolve aceste situaţii"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.