Liga 1

Flavius Stoican a trecut la Dacia! Fostul internaţional are misiunea de a readuce Mioveniul în prima ligă

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 03 octombrie 2012

Flavius Stoican, 35 de ani, şi-a găsit un nou angajament, semnînd ieri un contract cu Dacia Mioveni, pe care speră s-o readucă în Liga 1. Cu toate că formaţia argeşeană are doar 3 puncte în 4 etape, pe antepenultimul loc din Seria B2, iar sîmbătă, la debut, olteanul are primul joc cu Corona Braşov, locul secund, o candidată declarată la promovare.

Stoican a început deja antrenamentele fizice, încercînd şi să lucreze la psihicul fotbaliştilor săi, pentru a începe ascensiunea din week-end. Fostul internaţional are sub comanda sa jucători cu experienţă la nivelul fotbalului mare din România: Neaga, Mărgăritescu, Emil Dică, Daouda, Ionuţ Stancu, Năstăsie şi Răduţă.


"Am încredere că vom face o muncă bună la Mioveni, trebuie să fim cu toţii o echipă. Trebuie să ne antrenăm bine, apoi să jucăm bine, iar rezultatele vor veni"
Flavius Stoican, antrenor Mioveni

"Chiar dacă sîntem pe o poziţie ce nu ne onorează, acest lucru ne motivează, pentru a urni din loc maşina Mioveniului. Avem nevoie de o victorie care să ne dea forţă, sperăm ca ea să vină curînd, chiar sîmbătă"
Flavius Stoican, antrenor Mioveni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.