Europa League

Afară cu Martinovici! » Stoperul sîrb a fost trimis să se antreneze cu juniorii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sîrbul a refuzat să joace fundaş dreapta şi a fost exclus din lot. El nu va mai evolua la prima echipă şi va fi lăsat să plece la iarnă


Martinovici nu mai e adulat la Steaua. Acum, roş-albaştrii se chinuie să scape de el. Sîrbul i-a enervat pe şefi refuzînd să joace cu Copenhaga din cauza postului pe care voia Reghecampf să-l folosească. Antrenorul îi transmisese că are nevoie de el ca fundaş dreapta, fiindcă ar vrea să-l odihnească pe Georgievski pentru derby-ul cu CFR Cluj. "M-am sacrificat destul jucînd lateral, gata, nu-mi mai bat joc de mine!", a reacţionat Martinovici.

Reghecampf l-a exclus imediat. Iar Becali a confirmat decizia tehnicianului: "Martinovici a înnebunit, se crede erou după ce a dat cu piciorul într-un suporter! A refuzat să joace! Se va mai antrena pînă la iarnă doar cu copii de 15 ani!". Novak nu poate fi trimis la echipa a doua, ci doar la juniori, întrucît "satelitul" a fost desfiinţat. El va pleca sigur din Ghencea la sfîrşitul turului, mai ales că intră la 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract, fapt care i-ar da dreptul să semneze cu oricare club interesat de el.

N-a vrut să-l amendeze!
Exilul la juniori rămîne singura pedeapsă pentru Martinovici pînă la iarnă. Becali a povestit că primise propunerea de a-l amenda pe sîrb, dar n-a vrut să facă asta: "Argăseală mi-a zis să-i luăm şi 25 la sută din salariu, dar nu voi face aşa ceva, fiindcă Martinovici ne-a ajutat, a jucat în meciuri importante, a mai dat şi goluri, nu pot să-i iau din bani!".

1 gol are Martinovici (27 de ani) în acest sezon din Liga 1, în care a bifat 3 prezenţe pentru Steaua. El a repetat des în ultimul an că ţine să joace stoper şi că nu-i place să fie fundaş dreapta

"Sper să nu fie probleme la iarnă şi să încheiem colaborarea amiabil. Oricum, ar mai fi şase luni pînă la scadenţa contractului"
Zvonko Milojkovici, agentul lui Martinovici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.