Liga 1

Favoritul fanilor a fost trimis să se antreneze cu juniorii » Becali: "În iarnă îl las să plece unde vrea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 octombrie 2012

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că fundaşul Novak Martinovici nu mai face parte din planurile lui Reghecampf şi a fost trimis să se antreneze cu grupele de copii şi juniori ale Stelei.

Motivul rupturii dintre cele două parţi este faptul că sîrbul nu a mai acceptat să joace ca fundaş dreapta la meciul de mîine cu FC Copenhaga.

Fundaşul intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract şi cel mai probabil va pleca de la Steaua.

"Nu ştiu cine o să joace pe dreapta, Matei sau Martinovici, dar am înţeles că Martinovici nu vrea să joace şi atunci o să stea să joace fotbal cu ăia de 15 ani. Nu vrea el! "Nu joc, domne, fundaş dreapta". A zis că nu mai vrea să joace fundaş dreapta, că el s-a sacrificat atît de mult, că oricum mai e puţin pînă în iarnă.

Nu putem să-i luăm decît 25 la sută din salariu, dar nu-i luăm. O să-l trimitem să se antreneze acolo. Se crede el important, a dat cu piciorul la Ploieşti şi se crede erou. Că pe mine mă interesează să dai picioare la suporteri. A dat două goluri şi pentru golurile pe care le-a dat nu-i dau niciun fel de sancţiune", a afirmat finanţatorul la Contraatac pe GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.