Liga Campionilor

VIDEO Salt pentru teatru? » Marea surpriză din Belarus, BATE - Bayern 3-1, e suspectă de blat

Articol de Theodor Jumătate, Dan Bâra  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cea mai puternică echipă germană, finalista ultimei ediţii a Ligii, a ratat ca niciodată şi a pierdut şocant la Minsk. Iar în Asia s-a cîştigat la pariuri pe victoria lui BATE!


Belarusul e în sărbătoare după această nouă şi uluitoare victorie a lui BATE Borisov. 3-1 la Lille şi acum 3-1, acasă, cu Bayern Munchen. "Ne frecăm la ochi şi nu ne vine să credem", spun jucătorii lui Viktor Goncearenko, "e fantastic, ne-am născut sub o stea norocoasă", continuă cel mai tînăr antrenor din istoria Champions League, ajuns acum la 35 de ani. "Europa e în stare de şoc", comentează agenţia online football.by, completată de Pressball: "BATE, o nouă realitate. Va veni şi al treilea succes consecutiv, cu Valencia?". Dar acest 3-1 cu Bayern e suspect, afirmă surse din lumea pariurilor. Nu ar fi prima înfrîngere bănuită a bavarezilor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Marea farsă cu Zenit
Înapoi în timp. 1 mai 2008, semifinala Cupei UEFA. După 1-1 la Munchen, Bayern pierde zdrobitor la St. Petersburg: 0-4 în faţa lui Zenit. Şi trupa germană, avîndu-l pe marele Hitzfeld pe bancă, jucase cu piesele de rezistenţă. Kahn, Lucio, Lahm, Van Bommel, Schweinsteiger, Ze Roberto, Ribery, Toni, Klose nu lipsiseră. Şi totuşi, pe teren n-au existat. O uriaşă surpriză, devenită cîteva luni mai tîrziu o imensă farsă. În iunie, Direcţia Anticorupţie de la Madrid a arestat 3 capi ai mafiei ruse din Spania în operaţiunea "Troika", iar în octombrie, ziarele iberice El Pais şi ABC au dezvăluit conversaţii compromiţătoare, ce probau că semifinala Zenit - Bayern fusese cumpărată de mafia pariurilor moscovită!!!

50 de milioane de euro ar fi fost suma cu care mafioţii ar fi cumpărat acel Zenit - Bayern 4-0 din 2008

Imposibilul posibil?
Înapoi în prezent. Bayern are un început de sezon fără nici o greşeală în 2012. În Bundesliga, roş-albii au:
6 victorii în 6 etape
19 goluri marcate
2 goluri primite

Şi nu le-au dat nici o şansă rivalilor la 6-1 cu Stuttgart, 2-0 cu Schalke şi 3-0 cu Wolfsburg.

Pe acest fond, de joc excelent, 1-3 pe terenul modestei BATE surprinde la maximum. Bayern a dominat la Minsk, a ratat şi cu poarta goală, a avut 14-1 la cornere, dar a pierdut. În timp ce, în Asia, mulţi pariori ar fi mizat pe eşecul nemţilor, iar cîştigurile n-ar fi fost de neglijat.

Iată doar un exemplu de pariu ce pare imposibil la prima vedere:
- BATE învinge la minimum două goluri diferenţă! Cotă 29,00!


290.000 de euro ar fi putut cîştiga cineva care ar fi pariat 10.000 de euro pe această variantă!

Imposibilul a fost răsturnat după 90+6 minute! Corect sau e o altă farsă?


Cote uriaşe pentru BATE - Bayern
Victorie BATE 12,00
BATE cîştigă la minimum două goluri 29,00
1 pauză, 1 final 27,00
Scor corect 3-1 200,00
Minimum 4 goluri 2,75

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.