Nationala

Florin Răducioiu l-a avut ieri pentru prima dată sub comandă la ”naţionala” U15 pe fiul lui Gică Hagi: ”Un băiat inteligent!”

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cel mai scund de pe gazon (1,55 m), puştiul a impresionat prin tehnică. Ianis Hagi (14 ani) înscris un gol şi a anunţat că vrea să marcheze la fiecare meci în tricoul reprezentativei


În Generaţia de Aur, cuplul letal al "tricolorilor" era Hagi - Răducioiu. Ei sînt oamenii care, prin golurile lor de legendă, au scos oamenii în stradă la Mondialul din '94. Şi nu numai! Peste ani însă, soarta îi reuneşte pe cei doi într-o altă postură inedită: ajuns antrenor la "naţionala" U15, "Marele Blond" îl va avea elev pe fiul "Regelui", Ianis (14 ani)!

Fără tratament special
Iar puştiul a efectuat ieri primul antrenament sub comanda lui Răducioiu, la Buftea. Fostul internaţional nu l-a tratat, în nici moment, special pe Hagi jr., care, la miuţa din finalul şedinţei de pregătire, a impresionat prin tehnica şi agilitatea sa! Era cel mai mic de pe teren, dar şi-a înşirat cu uşurinţă adversarii, reuşind să marcheze şi un gol. "Vreau să înscriu măcar o dată şi să dau o pasă de gol la fiecare meci pentru echipa naţională!", avea să spună Ianis la final.

"Mi s-a părut un băiat foarte inteligent, care se descurcă bine cu mingea. Mi-a plăcut!", a subliniat şi Răducioiu la capătul antrenamentului. Unde n-a venit şi Gică Hagi!

"Îl ştiu pe Răducioiu de pe DVD-urile pe care le-am primit de la tata. Cred că e unul dintre cei mai mari atacanţi pe care i-a avut România. M-a impresionat golul pe care l-a marcat contra Columbiei, la Mondialul din '94"
Ianis Hagi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.