Liga 1

Galeria intervine în scandalul Martinovici: "Novak rămîne!" » Anunţ important al ultraşilor pentru meciul cu CFR

Novak Martinovici,suporteri Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 octombrie 2012

După ce Gigi Becali a anunţat că Novak Martinovici nu mai intră în planurile de viitor ale Stelei, aseară, şi managerul general Mihai Stoica a întărit această idee.

Liderii galeriei roş-albaştrilor nu au rămas pasivi la auzul acestei veşti şi vor încerca să facă tot ce le stă în putinţă pentru a-i întoarce asupra deciziei pe şefii clubului.

"Îl vom susţine pe Martinovici. Nu vrem să îl excludem. E un luptător. Din punctul nostru de vedere este un băiat extraordinar. Vrem să facem tot posibilul ca să rămînă.

Chiar dacă nu este treaba noastră, cerem încă o şansă pentru el. Vor fi mesaje de susţinere pentru el. Vom discuta şi cu Martinovici. Vom discuta şi cu Meme sau Reghe. Nu vrem să ne băgam la echipă, dar jucătorul va fi susţinut. A făcut multe pentru echipa asta şi ar merita să rămînă", a declarat liderul galeriei Stelei la televiziunea sportro.

Atenţie Steaua! Roş-albaştrii vor fi monitorizaţi la meciul cu CFR

Şeful peluzei Stelei a făcut un apel la fanii roş-albaştrilor care vor fi prezenţi la meciul cu CFR Cluj să se comporte cît se poate de civilizat pentru a nu risca o excludere din cupele europene.

"La meciul cu CFR vom fi monitorizaţi de o comisie de la UEFA şi fac apel la suporterii Stelei. Trebuie să ne comportăm civilizat. Trebuie să fim atenţi să nu călcăm pe bec. Avem posibilitatea de a demonstra că nu sîntem rasişti, aşa cum s-a discutat în ultima vreme. Dacă greşim, putem ajunge să fim excluşi din Europa", a mai spus liderul galeriei Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.