Europa League

Nikolici a vărsat sînge » Atacantul a fost călcat pe mînă de un adversar în meciul cu Copenhaga

Mîna lui Nikolici arăta groaznic la finalul partidei de joi

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 06 octombrie 2012

Atacantul muntenegrean a fost călcat pe mînă de un adversar şi a fost tăiat cu crampoanele, însă asta nu l-a împiedicat să fie la locul potrivit la unicul gol al partidei.

Stefan Nikolici este noul erou al Stelei. Uriaşul din atacul roş-albaştrilor a contribuit decisiv la unicul gol al partidei, marcat de Sigurdsson în propria poartă. Vîrful muntenegrean de 22 de ani a intrat la pauză în locul lui Rocha şi a fost extrem de periculos.

Înaintea fazei din minutul 83, el a mai avut două şanse de a marca, dar o dată a fost blocat de portarul danezilor, iar apoi a şutat peste.
Ceea ce nu se ştie despre Nikolici este faptul că el a evoluat cu o accidentare urîtă la mîna dreaptă.

Atacantul stelist s-a accidentat la unul dintre duelurile cu fundaşii nordici, care i-a provocat o tăietură urîtă cu crampoanele. Muntenegreanul a terminat meciul cu mîna plină de sînge şi a fost imediat după meci bandajat de medicul echipei.

"De multe ori, pe bancă stăm cu emoţii cînd îl vedem pe Nikolici ce dueluri tari are. Ne gîndim să nu-şi accidenteze vreun adversar sau să nu se lovească el, la cît de mult se poate dărui pe teren" (Mihai Stoica, manager Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.