Box

Daune de 210 milioane dolari! » Familia lui Hardy deschide proces peste Ocean

Hardy Chauncey a decedat în octombrie 2011, într-un club din Giurgiu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Avocatul Rick Altschuler solicită despăgubiri de la Federaţia Română de Baschet, Spitalul din Giurgiu, AS Baschet Giurgiu şi antrenorul Theo Evans, precum şi de la agresorul Ionuţ Tănăsoaia, care va fi rejudecat în România pe 31 octombrie.

La 23 de ani, sportivul american a murit în octombrie 2011 în urma unor lovituri încasate într-un club de noapte din Giurgiu. Agresorul, Ionuţ Tănăsoaia, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, doar că luna trecută ICCJ a desfiinţat decizia, iar cazul se va rejudeca la Giurgiu, pe 31 octombrie.

Cazul a luat însă o nouă turnură după ce avocatul familiei Hardy a declarat la New Have Register: "I-am promis mamei lui Chauncey că voi obţine dreptate în SUA. Miercuri am intentat procesul şi cerem 210 milioane de dolari daune".

Altschuler a folosit în motivarea acţiunii un articol din New York Times care critică statul de drept şi sistemul juridic din România şi a invocat problemele sistemului de sănătate de la noi, făcînd referire la faptul că Raed Arafat a sancţionat anul trecut Spitalul Giurgiu şi medicii de acolo în cazul Hardy.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.