Liga 1

Bătălia de la mijlocul terenului » Andone vrea să folosească trei mijlocaşi defensivi

Duelul Bourceanu - Mureşan, una din posibilele chei ale deby-ului

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mureşan, Luis Alberto şi Godemeche vor încerca să-i anuleze pe Bourceanu şi pe Filip.

Ioan Andone are mari probleme în ceea ce priveşte alegerea jucătorilor din ofensiva campioanei pentru disputa cu Steaua. Sougou n-a făcut deplasarea la Bucureşti, în timp ce Kapetanos nu s-a antrenat la parametri maximi ieri dimineaţă. Doar Bastos e apt sută la sută şi va face parte din primul "11". Grecul ar putea fi doar o soluţie de rezervă, dar Ando va aştepta pînă astăzi să vadă dacă starea de sănătate a atacantului îi va permite să joace. Altfel, croatul Bjelanovici va intra din primul minut.

Antrenorul vrea însă să se asigure că echipa sa va fi redutabilă cel puţin pe faza defensivă. "Fălcosul" va folosi trei "închizători" în linia mediană pentru a incomoda jocul de posesie al Stelei. Luis Alberto, Nicolas Godemeche şi Gabriel Mureşan vor acţiona în zona centrală, ca să-i blocheze pe Filip şi pe Bourceanu.

Cel mai probabil, Ando îi va utiliza pe Bastos şi Nicoară pe benzi. În cazul în care antrenorul va hotărî să joace cu portughezul Camora pe postul de mijlocaş stînga, Nicoară va ieşi din prima echipă, iar Sepsi va evolua pe postul de fundaş stînga.

"Să fie clar pentru toată lumea, lotul CFR-ului nu a fost construit pentru posesie, ci pentru viteză. Aşa a fost concepţia despre această echipă" (Ioan Andone, antrenor CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.