Stranieri

VIDEO Torje e de neoprit în Spania » A înscris din nou pentru Granada în victoria de la Mallorca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 octombrie 2012

În numai 11 minute, în repriza a doua, a decis meciul de la Mallorca (2-1): a forţat un 11 metri, plus o eliminare, şi a driblat portarul la golul de 2-0.

Într-un campionat întreg la Udinese, Gabi Torje a marcat două goluri în 21 de meciuri. Împrumutat la Granada, sprinterul "naţionalei" a renăscut. Şi a fost cel mai bun jucător al echipei sale în ultimele două partide, scenariul repetîndu-se pentru Torjinho. Acelaşi scor, 2-1 cu Celta şi cu Mallorca, şi performanţă similară pentru "piticul atomic": penalty provocat la 1-0 şi gol pentru 2-0!

VIDEO: Vezi AICI evoluţia lui Torje!

L-a păcălit însă pe arbitrul Hernandez. A fost faultat de Nsue, dar în afara careului. Torje a căzut în suprafaţa de pedeapsă, iar "centralul" a dictat 11 metri (şi eliminarea lui Nsue), transformat de El Arabi. 0-1 (76).

Doar 11 minute mai tîrziu, Gabi a profitat de pasa lui El Arabi, l-a driblat în careu pe goalkeeperul insularilor şi a decis meciul.
A fost înlocuit în minutul 84, chiar înainte ca Mallorca să înscrie. Numai pentru ca rezultatul să fie identic cu cel din etapa trecută.

2 a fost numărul şuturilor pe poartă trimise de Gabriel Torje cu Mallorca

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.