Liga 1

Spionaj şi isterie! » Steaua a crezut că Sougou va juca titular, dar atacantul venise doar la tratament în Bucureşti

Venirea lui Sougou în Bucureşti a creat panică în lotul Stelei.

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Andone şi-a lăsat pe margine cei mai tari oameni de atac, chiar dacă Mihai Stoica se speriase la prînz: ”L-au adus pe Sougou, tricoul lui e deja în vestiarul de la Naţional Arena!”

Incertitudinea de la CFR, unde Bastos, Kapetanos şi Sougou aveau probleme medicale şi nu se ştia exact dacă ei pot juca, le-a aprins imaginaţia steliştilor. Mihai Stoica a reacţionat după-amiază, cînd a aflat că Sougou e la Bucureşti, deşi clujenii anunţaseră că africanul nu face parte din lot: "L-au adus pe «blat», ei nu s-au gîndit că există stelişti peste tot! Băiatul va fi titular, tricoul lui cu numărul 99 e deja în vestiarul de la Naţional Arena!".

Cu cîteva ore înainte, dimineaţă, ardelenii făcuseră şi un antrenament pe un teren sintetic din Herăstrău, aparţinîndu-i lui Ioan Andone. Sougou a ieşit şi el pe iarba artificială, dar a renunţat după numai cîteva minute. "Am dureri la picior, nu pot juca împotriva Stelei. Meciul e prea important, e nevoie de fotbalişti apţi sută la sută, iar eu am probleme". Durerile musculare ale senegalezului au fost confirmate şi de către Paszkany: "A venit de la Cluj ca să studieze, împreună cu medicul, un aparat care l-ar putea ajuta să se recupereze mai bine".

Andone a confirmat la Naţional Arena ceea ce el şi restul şefilor din Ardeal anunţaseră: nici unul dintre Bastos, Kapetanos şi Sougou nu s-a aflat în formula de start. Primii doi au fost păstraţi pe banca de rezerve, în vreme ce senegalezul a rămas în afara lotului.

"Probabil că astea erau surprizele despre care vorbeau cei de la CFR!", a recunoscut MM. Surpriza surprizelor a apărut, însă, abia la încălzire: francezul Godemeche i-a anunţat pe cei din staff că nu poate juca, după ce făcuse numai cîteva mişcări. Andone l-a anunţat imediat pe Sepsi să intre în locul lui Godemeche.

A putut Georgievski
Steliştii au fost obligaţi şi ei să-şi modifice echipa din cauza problemelor medicale. Accidentat, Chiricheş a fost înlocuit în centrul apărării de Gardoş. Dar Reghecampf l-a putut folosi pe Georgievski. Macedoneanul avusese dureri la spate şi era pregătit Martinovici ca înlocuitor, însă Reghe n-a mai trebuit să apeleze la sîrb.

Matei a cedat
Gabi Matei a jucat doar o oră cu Copenhaga, joi, dar efortul pe care l-a făcut a fost prea mult pentru el. "Lateralul" de 22 de ani n-a mai fost oprit nici în lotul de 18 pentru derby-ul cu CFR Cluj. În afara lui Matei, obosit după duelul din Europa League, Tibi Bălan n-a prins nici el banca.

16 goluri şi 10 pase de gol aveau pînă la meciul de aseară Bastos, Kapetanos şi Sougou, tripleta absentă din echipa de start a lui Andone

2 goluri şi 5 pase de gol înregistraseră pînă la meciul cu Steaua Rui Pedro, Bjelanovici şi Nicoară, tridentul din atac cu care CFR a început partida

10 jucători i-au lipsit lui Andone la meciul cu Steaua. Aguiregarray a fost suspendat, toţi ceilalţi au absentat din cauza accidentărilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.