Campionate

VIDEO Pepe: "Iniesta e penibil, dar aşa sînt cei de la Barça, simulează" » Tito: "Să-i facem un video lui Pepe cu faulturile făcute de el"

+1 Foto
foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 octombrie 2012

Fundaşul central al lui Real Madrid, Pepe, i-a taxat pe catalani, pe care îi acuză că simulează. Antrenorul Barcelonei, Tito Vilanova, i-a dat imediat replica.


"Am făcut un meci mare. Barça a avut o singură ocazie în prima repriză şi a înscris. Noi ne-am mişcat bine. Am avut şi noi acea ocazie imensă a lui Karim şi apoi, poate, un penalty la Ozil, dar am luptat bine contra Barcelonei. Am fi meritat victoria", a zis portughezul.

Apărătorul de 29 de ani s-a enervat cînd a fost întrebat dacă a fost penalty la intrarea sa asupra lui Iniesta (50): "Nici nu l-am atins! Iniesta şi-a dat seama că nu mai ajunge la minge şi s-a aruncat, s-a tăvălit în careu. Ce a făcut el e penibil, dar aşa sînt ei, cei de la Barcelona, foarte buni actori"

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI!


Replica nu s-a lăsat aşteptată şi a venit chiar din partea tehnicianului Tito Vilanova. Dacă în "era Guardiola", catalanii nu prea răspundeau provocărilor, acum situaţia s-a schimbat: "Pepe zice că sîntem buni actori? Că simulăm? Am putea face un video cu toate loviturile şi faulturile sale. Oare ce-ar spune despre asta?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.