Nationala

30.000 sînt date! » Bătaie mare pe biletele de la meciul România - Olanda

Fanii s-au înghesuit ieri la casele de bilete de la Arena Națională

Articol de Răzvan Luţac  —  marţi, 09 octombrie 2012

Primele 25.000 de bilete pentru derby-ul de pe 16 octombrie s-au distribuit pe net. Ieri s-au mai vîndut la case încă 5.000 de tichete. Unii suporteri s-au declarat nemulţumiţi de preţ, dar toţi au fost optimişti în privinţa rezultatului.

După ce biletele pentru meciul-vedetă al României în preliminariile CM 2014 au putut fi achiziţionate doar online, ieri dimineaţă s-a dat startul vînzării acestora şi la casele de la Naţional Arena. Încă de la ora 10, cînd chioşcurile au fost deschise, cîţiva oameni se interesau deja de preţul tichetelor.

Preţurile dezbină. Nu şi pronosticul!
Au existat şi oameni nemulţumiţi. "E cam japcă! Au pus la înaintare biletele mai scumpe, alea ieftine le bagă doar cînd vor ei", a comentat o fană. Alţii au fost mai diplomaţi. "Nu sînt preţuri exagerate. Am venit de azi ca să prind tichet, la meciul cu Andorra era să nu intru, noroc că s-au deschis porţile", s-a amuzat Marcel. Păreri diferite privind costurile, aceleaşi cînd a venit vorba de rezultat.

"Olandezii sînt în tranziţie, în schimbare. Avem şanse mari", a comentat Veniamin. "Sper doar să nu pierdem la Istanbul. Vreau să vin cu aceeaşi plăcere la stadion!", a conchis fanul.

Se mai vînd şi pe net
Tichetele se vor vinde la stadion pînă pe 16 octombrie, programul caselor fiind 10:00-18:00. Biletele sînt însă disponibile în continuare şi pe net, la adresele biletefotbalonline.ro, myticket.ro, eventim.ro şi bilete.ro. De asemenea, pachete pentru toate meciurile de acasă ale "tricolorilor" vor mai exista pînă pe 12 octombrie şi vor include şi intrarea la "amicalul" cu Belgia din 14 noiembrie.

1.000 de tichete se vînduseră la casele de la Arena Naţională în primele patru ore de la deschidere

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.