Nationala

Selecţionerul nu ia sfaturi de la Il Luce: ”Ştim totul despre turci”

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 08 octombrie 2012

Se apropie ora meciului primei reprezentative de la Istanbul, vineri seară, pe Şukru Saracioglu, şi, pe lîngă antrenamentele fizice, selecţionerul va continua să le ofere jucătorilor săi imagini cu ceea ce vor prezenta adversarii săi în teren.

Victor Piţurcă a strîns material pentru şedinţele video, însă a declarat azi că nu va dialoga şi cu Mircea Lucescu, în pregătirea întîlnirii. Il Luce fiind, totuşi, antrenorul care a cîştigat, e drept în urmă cu un deceniu, un titlu de campion cu Galatasaray, apoi unul cu Beşiktaş, iar, între ele, şi Supercupa Europei, cu Cim Bom, împotriva "galacticilor" de la Real Madrid.

"Nu cer sfaturi, nici lui Mircea Lucescu, nici altora. El n-a mai luat contact cu fotbalul turc în ultima perioadă, aşa că nu mi se pare necesar. Ştim totul despre turci!", a declarat Piţurcă.

Lucescu declarase într-un interviu, în Gazeta de luni, cum ar putea surprinde "naţionala" României la Istanbul: "Jocul nostru de pase, superior Turciei, poate aduce măcar o remiză". Piţurcă a conchis: "Important este ca mingea să fie la noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.