Campionate

E sigur: Robben, out! » După Sneijder, Van Gaal rămîne fără încă o vedetă

Robben rămîne atacantul "de cristal" al Olandei // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Bayern nu s-a refăcut de pe urma unei leziuni la coapsă şi selecţionerul a anunţat ieri că nu-l aduce la Bucureşti.

Olanda devine tot mai imprevizibilă. Rămas fără "dirijorul" Wesley Sneijder, victima unei rupturi musculare, selecţionerul Louis van Gaal nu va putea conta nici pe Arjen Robben în "dubla" cu Andorra şi România (12/16 octombrie).

Atacantul lui Bayern era oricum incert, după leziunea pe care a acuzat-o la muşchii coapsei. De altfel, el nici n-a jucat pentru munchenezi în ultimele trei partide oficiale, cu Werder (2-0), contra lui BATE Borisov (1-3) şi sîmbătă, cu Hoffenheim (2-0).

Dar ieri a devenit clar că nu există nici o şansă de a se reface în timp util pentru a evolua măcar la Bucureşti. Şi Van Gaal l-a lăsat în Germania.

Un brazilian în locul lui Mathijsen
Van Gaal a renunţat ieri şi la fundaşul Mathijsen, de asemenea nerefăcut în urma unei rupturi musculare. În locul lui, selecţionerul l-a convocat pe Douglas. Dacă îl va folosi, apărătorul lui Twente va deveni primul jucător de origine braziliană din reprezentativa Olandei. Douglas şi-a luat cetăţenia înainte de Euro 2012, dar fostul selecţioner, Van Marwijk, nu l-a mai chemat la turneul final.

25 septembrie e data la care Robben a jucat ultima oară pentru Bayern: 68 de minute la 3-0 cu Wolfsburg

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.