Campionate

VIDEO Van loveşte! » Van Persie dă cu cotul, Howard Webb nu vede

O altă față a lui Van Persie: furios! // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Olandezul lui Man. United l-a făcut K.O. pe francezul Cabaye, de la Newcastle, dar arbitrul care va conduce meciul nostru cu turcii n-a putut lua o decizie nici după ce a urmărit reluările TV.

Avertisment "tricolorilor"! Robin van Persie, 26 de ani, nu joacă întotdeauna "cu mîinile curate". Duminică, la 3-0 cu Newcastle, atacantul lui Man. United n-a avut nici o problemă să tranşeze un "umăr la umăr" cu francezul Yohan Cabaye printr-o lovitură cu cotul (84). Chiar dacă, la 3-0, partida era deja jucată.

VIDEO: Vezi AICI faultul lui Van Persie!

Cabaye a căzut ca fulgerat, însă arbitrul Howard Webb, căruia i-a fost încredinţat meciul nostru cu Turcia, de vineri, n-a văzut nimic. Managerul lui Newcastle, Alan Pardew, a făcut un scandal monstru la final şi le-a cerut lui Webb şi Comisiei de Disciplină să studieze reluările TV: "Cabaye e fair-play, olandezul l-a lovit, de aceea a căzut".

Ieri însă, surpriză! Webb a analizat faza incriminată şi tot nu s-a putut decide dacă Van Persie a folosit cotul pentru a se descotorosi de jucătorul lui Newcastle. Situaţie în care adversarul nostru de marţi în calificările CM 2014 a scăpat de suspendarea pe 3 etape ce i se pregătea.

8 goluri a marcat pînă acum Van Persie în preliminariile CM 2014 (1), Liga Campionilor (2) şi Premier League (5)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.