Europa League

Acuzaţi de rasism! Scandările de la finalul meciului cu FC Copenhaga pot crea probleme steliştilor

MM îi astupă gura lui Nikolici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 octombrie 2012

Observatorii partidei Steaua - FC Copenhaga au reclamat la UEFA un incident cu tentă rasistă petrecut la fiinalul partidei, cînd jucătorii şi oficialii grupării "roş-albastre" s-au bucurat alături de galerie

"Noi avem o comunicare instituţională cu UEFA. I-am informat cu toate incidentele care s-au petrecut în ultimii doi ani şi ne-au spus că au desemnat un ofiţer de disciplină, pentru a analiza ceea ce am sesizat. Există o plîngere la UEFA din cîte ştiu eu pe probleme de rasism în urma meciului cu FC Copenhaga, făcută de observatorii partidei, nu a venit din partea CNCD.

Am înţeles că se referă la ceea ce s-a întîmplat la finalul partidei, după meci, cînd au mers oficialii şi jucătorii să salute galeria. Am înţeles că acolo au fost probleme, eu nu am fost la acea partidă", a declarat pentru Mediafax preşedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Steliştii au scandat alături de galerie la finalul partidei, iar la un moment dat, Mihai Stoica i-a acoperit gura lui Stefan Nikolici pentru a-i bloca mesajele anti-Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.