Liga 1

Cum a ajuns Tembo la Astra » Mesaj pentru Becali: ce trebuie să facă pentru a-l transfera

+1 Foto
Fwayo Tembo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 octombrie 2012

Ultimul nume adăugat de Gigi Becali pe lista de transferuri a Stelei pentru la iarnă a ajuns în Liga 1 printr-un concurs de împrejurări.

Impresarul lui, Mihai Joiţa, îl reprezintă şi pe vîrful Petrolului, Younes Hamza. Tunisianul a fost dus mai întîi în curtea Astrei, însă antrenorul de atunci, Toni Conceicao, a decis să nu-l păstreze. După ce a văzut ce atacant a pierdut, Hamza începînd să rupă plasele pentru Petrolul, patronul "astralilor" l-a chemat pe Joiţa şi i-a cerut "revanşa": "Adu-mi şi mie un fotbalist la fel de bun precum Younes!".

Alesul a fost Fwayo Tembo (23 de ani), omul intrat acum în atenţia liderului. Despre interesul stelist pentru mijlocaşul dreapta din Zambia, agentul Mihai Joiţa a precizat pentru GSP.ro: "Am văzut şi eu declaraţia domnului Becali. Tot ceea ce vă pot spune acum e că jucătorul e sub contract cu Astra pînă în 2016.

Ca să-l ia, Steaua va trebui să bată palma cu Astra. Dacă va exista această înţelegere între cluburi, jucătorul ar fi onorat să joace la Steaua, club al cărei tradiţie şi palmares au depăşit demult graniţele României".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.